Ingrid Heijnen-Hermens

Ik ben Ingrid Heijnen-Hermens, vrouw van Joost, moeder van Job (2011) en Eva (2013). Ik werk al ruim 15 jaar in de kinderopvang, op dit moment als pedagogisch coach bij KDV De Bereboot in Helmond. Ik vind het ontzettend belangrijk dat kinderen "gezien" worden op de groep en in gezinnen. En zal dan ook altijd verder kijken dan alleen het gedrag dat een kind laat zien.
Verder werk ik als peuter/kindercoach vanuit mijn eigen praktijk KoruKindercoaching.nl in Zeeland (NBr). Ik begeleid gezinnen met jonge kinderen zodat zij mogen (op) groeien vanuit rust en ruimte. Kinderen zijn onze toekomst en we kunnen er beter samen voor zorgen dat we sterke kinderen creëren, dan dat we gebroken volwassenen moeten repareren (Frederick Douglass).

Lidian van Esch

 Mijn naam is Lidian van Esch, 37 jaar jong, moeder van een dochter Sam (10) en een zoon Jur (9). Sinds 1 maart 2018 ben ik werkzaam bij Kinderopvang 't Kroontje (Veghel) als pedagogisch medewerker.

 

Ik werk, met heel veel plezier, op een verticale groep, de Uiltjes, in de basisschool van het prachtige dorpje Eerde. Ik werk al bijna 20 jaar in de kinderopvang. Ik heb hierbij al veel verschillende facetten van ons vak gezien, maar een verticale groep is toch wat ik het allerleukste vind!


Ragnhild Visser-Vijfvinkel

Hallo ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Ragnhild Visser-Vijfvinkel en ik ben van jongs af aan al erg geïnteresseerd in voeding. Ik ben afgestudeerd aan de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek en heb nu zo’n 10 jaar werkervaring opgedaan bij verschillende levensmiddelenbedrijven en een grote verscheidenheid aan (soorten) levensmiddelen.

Mijn bedrijf VoedingVeilig heb ik in 2017 opgericht omdat ik mijn expertise graag wil delen op het gebied van voeding (en specifiek op het gebied van allergeneninformatie). Ik vind het heel belangrijk om goede informatie te geven over voeding aan anderen, zeker aan mensen die met kinderen werken. Regelmatig wil ik daarom wat berichten plaatsen met voeding en kinderen in de hoofdrol.

Als je vragen hebt mag je deze natuurlijk altijd stellen. Dit kan of direct onder een bericht of via een PB aan mij.


Esmaralde Wokke

Leuk dat ik mij mag voorstellen op deze website! Ik ben Esmaralde Wokke uit Alkmaar. Ik ben getrouwd met Martijn en ik heb 2 kinderen van 14 en 13 jaar. Ik ben werkzaam als vakleerkracht bewegingsonderwijs en groepsleerkracht. Na de Academie voor Lichamelijke Opvoeding had ik nog wel zin om de Pabo te gaan doen. En wat blijft lesgeven aan kinderen een mooi vak!

Ik mag via deze website en Facebook mijn kennis en passie met jullie delen over de motorische ontwikkeling van kinderen en tips geven over interessante, leuke bewegingsactiviteiten. Verder ben ik van mening dat ik inmiddels wel de ervaring heb om ook wat over prikkelverwerking, fysieke 'problemen' en andere thema's te vertellen. Dus naast het delen van mijn enthousiasme over het kind, ben ik ook nieuwsgierig naar jullie vragen! Wat houd je bezig, waar loop je tegenaan en waar wil je meer vanaf weten? Wellicht kan ik er antwoord op geven en anders kan ik je doorverwijzen. Er zijn zoveel professionals op het gebied van het kind, dat moet wel lukken! Kortom; jullie zullen regelmatig op Facebook mijn kennis en enthousiasme voorbij zien komen, maar heb zelf ook het lef om te reageren en vragen te stellen. We kunnen SAMEN de wereld van het kind aan!Willemijn Schenkel

 

Ik ben Willemijn, 41 jaar en inmiddels 18 jaar werkzaam als pm’er op een peutergroep. Waarvan al 16 jaar met veel plezier op kdv Baloe in Hoofddorp. Ik doe dat 3 dagen in de week.

 

Ik ben moeder van twee heel gezellige pubers die ook ooit op het dagverblijf hebben gezeten waar ik nu werk. Ja, sorry lieverds jullie belevenissen van toen zullen vast ook voorbij komen.

Daarnaast doe ik impro-theater met een hele leuke groep, sPierKracht. Verder schilder knutsel en teken ik veel en werk ik aan een eigen prentenboek.

 

Een blog beginnen is een impulsieve actie geweest mede gestimuleerd door twee lieve collegaatjes.

Ik mag graag praten en vertellen. Misschien nu eens tijd om het op papier te zetten.