Studeren bij NTI

Actie: 2 cadeaus naar keuze bij jouw opleiding of cursus van NTI!
 

In jouw vak ben je constant bezig met het stimuleren van kinderen in hun ontwikkeling. Ontdekken, ervaren, beleven, experimenteren en stiekem een hoop leren. Het hoort er allemaal bij. Maar sta je weleens stil bij jouw eigen ontwikkeling? Dat je volwassen bent, betekent niet dat je automatisch stopt met groeien. Je bent nooit klaar met leren. Nu denk je misschien: “Terug naar de schoolbanken? Leuk! Maar waar haal ik in vredesnaam de tijd vandaan?!!”. Gelukkig heeft NTI Zakelijk hier een mooie oplossing voor! 

 

Met FlexibelStuderen® van NTI is het volgen van een studie voor iedereen bereikbaar, wat voor type student je ook bent. Ook als je een fulltime baan of druk gezinsleven hebt, of als je liever ’s nachts of onderweg in de trein studeert, bij NTI is er altijd een opleiding die bij jou past. Naast de basis van zelfstudie met vakliteratuur heb je toegang tot een innovatieve online leeromgeving met onder meer e-colleges, oefenopgaven en instructievideo’s. Je krijgt begeleiding van docenten en studiecoaches wanneer je dat nodig hebt. Examens plan je zelf in op een moment en locatie wat jou uitkomt. Hierdoor bepaal je zelf je studietempo en op welke momenten je meer of juist minder tijd in je studie investeert. Je kunt dus echt studeren op jouw manier.

 

Verdiep je in pedagogiek, coaching of psychologie. NTI biedt interessante cursussen en opleidingen die bijzonder waardevol zijn voor jouw carrière. Heb je een mbo-opleiding maar wil je ook een hbo-opleiding volgen? De hbo-bachelors Pedagogiek en Toegepaste Jeugd en Kinderpsychologie sluiten mooi aan op het werk dat je doet. Alles wat je leert, pas je direct toe in de praktijk. Je behandelt vraagstukken en opdrachten die je tegenkomt tijdens het werk. Zo komt de lesstof extra tot leven en blijft het hangen! Mocht je ooit een andere functie willen, maar wel met kinderen willen blijven werken dan zijn deze studies absolute aanraders! Nog handig om te weten: de opleidingen van NTI zijn erkend, dat betekent dat ze voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als de opleidingen uit het ‘gewone onderwijs’. Daardoor kun je ook de kosten van de belasting aftrekken. Dat kan tot wel 50% schelen!

 

Vanaf dit jaar moet op elke kinderopvang of peuterspeelzaal een pedagogisch beleidsmedewerker werkzaam zijn. Lijkt jou dat iets? NTI zorgt er voor dat je binnen korte tijd voldoet aan de kwalificatie-eis van deze veelgevraagde functie. Heb je het mbo-diploma niveau 4 voor Pedagogisch medewerker of Peuterspeelzaalleid(st)er op zak? Met ons hbo-programma word je binnen 6 maanden opgeleid tot Pedagogisch beleidsmedewerker/coach. Heb je nog geen papiertje? Geen probleem. Je doet er langer over, maar het is het absoluut waard. Tijdens de 2-jarige Associate degree Kinderopvang leer je alle fijne kneepjes van het vak. 

 

Je kunt natuurlijk ook een leuke cursus doen bij NTI als een opleiding even niet uitkomt. De cursus Kinderpsychologiebijvoorbeeld. Naast theorieën en psychologische kennis krijg je ook handige tips voor de dagelijkse opvoeding. Het is al mogelijk deze cursus te volgen voor 23 euro per maand. Je krijgt er dan ook nog een paar leuke extraatjes bij, later meer daarover… Heb je kinderen in de groep met problemen die wat extra begeleiding nodig hebben? Dan komt de cursus Kindercoach goed van pas. Misschien heb je zin in heel iets anders.  Na een lange dag met heel veel kids wil je soms even tot rust komen. De cursus Mindfulness is dan ideaal. Of ga het creatieve pad op met Digitale fotografie, zodat je de kinderen nog beter op de foto kunt zetten tijdens je werk.

 

Met Peuterleidsters.nl hebben we een leuke actie. Als je je inschrijft bij NTI Zakelijk voor een cursus of opleiding, ontvang je niet één maar twee cadeaus naar keuze. Zo kun je bijvoorbeeld met een vriend of vriendin een lekker dagje weg naar de bioscoop of Safaripark Beekse Bergen, of ontspan met een Rituals pakket én een goed boek!

Bel nu naar 088 - 163 06 30, of mail naar 
studieadvies@nti.nl, om gebruik te maken van deze leuke actie, en gebruik de code Peuterleidsters. Deze actie geldt tot en met 31 december 2019. Bekijk alle opleidingen en cursussen op www.nti-zakelijk.nl