Recensie

Pedagogische groei vanuit rust

Auteurs: nathalie Camacho & Sanne Bosmans

ISBN nummer: 9789090306346

 

Voor mij ligt een mooi handzaam exemplaar van 'Pedagogische groei vanuit rust'. Deze managementroman is geschreven door twee gepassioneerde ondernemers uit de babyopvang; Nathalie Camacho & Sanne Bosmans van Forsa Pedagogiek. 

Het vlot geschreven verhaal gaat over Merel, Leonie en Cathy, alle drie werkzaam als locatiemanager en Pedagogisch Coach in de dagopvang. Zij gaan samen op bootcamp in het mooie Italië en verblijven daar een kleine week in Villa Nova waar ze van twee trainers diverse handvatten krijgen om meer rust op hun babyopvanglocaties te brengen.

Het boek omschrijft de enerverende tijd die de meiden beleven in de villa. Via de opdrachten die zij, in het boek, tijdens de bootcamp ontvangen, lees je als lezer wat de impact is van jouw rol als leidinggevende in je eigen team. En vooral hoe belangrijk deze rol is. Er staan diverse opdrachten in het boek die je thuis kunt uitvoeren, waardoor je meer inzicht krijgt in het belang van rust op de babygroep. En dat willen we toch allemaal?

Peuterleidsters mag twee exemplaren van dit boek weggeven! 

Tag jouw locatiemanager/teamleider/leidinggevende of coach zodat hij of zij kans maakt dit boek nog in de mooie nazomer te gaan lezen en daarmee meer rust in de (baby)opvang bij jou kan creëren! 

Wil je het boek nu meteen aanschaffen? Dat kan via deze link: https://www.versterkdeopvoeding.nl/boek/

 

Marleen Gerdes