Willemijn Schenkel (Peutergroep)

Willemijn Schenkel (Peutergroep) · 24. oktober 2018
Weet je waar ik erg blij van word op mijn groep? Van ducktape en oud karton.

Willemijn Schenkel (Peutergroep) · 18. september 2018
"Wanneer kan ik zo’n leuk setje kopen van de Ikea voor hem? Zo’n tafeltje met stoeltje”. “Ik denk nooit” is mijn antwoord...

Willemijn Schenkel (Peutergroep) · 27. augustus 2018
Ooit lang geleden hadden we een koffie- en thee momentje in de ochtend, als de kinderen werden gebracht. De kinderen mochten dan in de peutergroep spelen en wij zaten met de ouders geparkeerd voor de deur. Zo ook die ene ochtend.

"Wat is dat?, is dat auw?"

Langs het hek liep een mevrouw, waarschijnlijk onderweg naar de winkels. Ze riep:”wat een heerlijke baan, de hele dag zo in de zon” . Ik riep nog net na: “absoluut”, voordat ze achter een muurtje verdween.