Willemijn Schenkel (Peutergroep)

Willemijn Schenkel (Peutergroep) · 01. februari 2019
Haar naam is Lotje, geboren uit een potlood en acrylverf. Nou ja eigenlijk geboren uit mijn pen. Lotje heeft verschillende gezichtjes gehad. Ze heeft helaas ook wat vrienden verloren, die de bladzijdes niet gehaald hebben. Dat is het verhaal van Lotje.
Willemijn Schenkel (Peutergroep) · 04. december 2018
Moet je je voorstellen dat iemand tegen je zegt dat er komende week mensen op je dak gaan lopen...
Willemijn Schenkel (Peutergroep) · 24. oktober 2018
Weet je waar ik erg blij van word op mijn groep? Van ducktape en oud karton.
Willemijn Schenkel (Peutergroep) · 18. september 2018
"Wanneer kan ik zo’n leuk setje kopen van de Ikea voor hem? Zo’n tafeltje met stoeltje”. “Ik denk nooit” is mijn antwoord...
Willemijn Schenkel (Peutergroep) · 27. augustus 2018
Ooit lang geleden hadden we een koffie- en thee momentje in de ochtend, als de kinderen werden gebracht. De kinderen mochten dan in de peutergroep spelen en wij zaten met de ouders geparkeerd voor de deur. Zo ook die ene ochtend.
"Wat is dat?, is dat auw?"
Langs het hek liep een mevrouw, waarschijnlijk onderweg naar de winkels. Ze riep:”wat een heerlijke baan, de hele dag zo in de zon” . Ik riep nog net na: “absoluut”, voordat ze achter een muurtje verdween.