Kelly Meulmeester (BSO)

Kelly Meulmeester (BSO) · 25. november 2018
De kinderen kijken al dagen ernaar uit SINTERKLAAS. Vorig weekend is Sinterklaas aangekomen. Rode snoetjes, drukke gesprekken en veel geknutsel zijn de komende weken bij de BSO te zien en te horen. Alles ligt al klaar in de knutsel hoek en op tafel, wij gaan vandaag een verlanglijstje maken voor de sint en piet. Zo check, check dubbel check. Bekijk ik of alles er ligt. Dee bel gaat en ik ga de kinderen uit de klassen halen. Nadat ik alle kinderen geteld heb loop ik rustig met de stoet terug...

Kelly Meulmeester (BSO) · 19. oktober 2018
'Juf' gaat kindje L verder. 'weetje als ik hier ben mis ik mama ook. Ik vind het wel leuk hier hoor' zegt ze er snel achteraan. 'Maar soms wil ik gewoon naar mama' en ik zie dat ze wat emotioneel wordt.

Kelly Meulmeester (BSO) · 08. oktober 2018
Wij zitten in het thema beroepen, hoe leuk is dat?! Rond rennen als een politieman, bakken als een echte bakker en een brand blussen (geen echt vuur natuurlijk) als een brandweer. Samen met de kinderen verkleden wij ons, ja de juf doet ook mee. Ik zit op mijn knieën en krijg om de minuut een nieuwe helm of een hoed aangereikt. 'Nu een brandweerman, Juf' roept kindje A en zet de brandweerhelm op mijn hoofd. Vervolgens komt kindje L 'Nu de politiehelm' ik manifesteer mij in de verkleedkleren en...