Er was eens, lang, heeeeeel lang geleden (de oudste vermelding dateert uit 1366, dat is behoorlijk lang geleden 馃槈) de middeleeuwse omgrachte hoeve Dierdonk, gelegen in het prachtige Helmond. Compleet met schepenen en ridders, het enige bewoonde erf tot de 19e eeuw. In de loop van de eeuwen is er natuurlijk veel veranderd!
Kelly Meulmeester (BSO)聽路聽09. april 2019
Alle kinderen zijn heerlijk aan het spelen. Wij hebben een "childagje" bij de BSO. Even helemaal niks "moeten" Dit sluit goed aan bij onze motto van de groep, 'niks moet alles mag' Heerlijk zijn zulke dagen, gewoon het kind even kind laten zijn.
Willemijn Schenkel (Peutergroep)聽路聽01. februari 2019
Haar naam is Lotje, geboren uit een potlood en acrylverf. Nou ja eigenlijk geboren uit mijn pen. Lotje heeft verschillende gezichtjes gehad. Ze heeft helaas ook wat vrienden verloren, die de bladzijdes niet gehaald hebben. Dat is het verhaal van Lotje.
Kelly Meulmeester (BSO)聽路聽29. januari 2019
Valentijn komt eraan en uiteraard versieren wij ons ruimte met hartjes en een wensboom vol met lieve quotes en wensen.
Je raadt nooit wat ik vanmorgen meegemaakt heb op mijn werk鈥..
Stukje bij beetje zit iedereen weer zo aan het begin van het nieuwe jaar in zijn eigen ritme. Zo ook bij ons. Vorige week donderdag gingen wij na anderhalve week sluiting weer met Jeremina open.
Hoe krijg je ouders betrokken bij de kinderopvang? Een steeds terugkerende vraag in welke kinderopvang organisatie dan ook. Aangezien ik al wat jaartjes meedraai in kinderopvang-land, heb ik ook wel het een en ander gezien om de ouderbetrokkenheid te vergroten. Wat werkt wel, en wat werkt niet?
Vandaag was er weer zo moment waar ik later met een lach op mijn gezicht aan terug dacht, en hoe mooi en simpel kan het zijn...
Willemijn Schenkel (Peutergroep)聽路聽04. december 2018
Moet je je voorstellen dat iemand tegen je zegt dat er komende week mensen op je dak gaan lopen...
Deze keer een persoonlijke blog over mij, natuurlijk ook over mijn werk in de kinderopvang. Sinds 3 jaar ben ik een alleenstaande moeder van 2 kinderen. Een zoon van bijna 10 jaar en een dochter van 11 jaar. Uiteraard zijn zij mijn trots, en de 2 belangrijkste personen in mijn leven. Daarnaast werk ik nog 3 dagen in de week bij de Uiltjes van Kinderopvang 鈥檛 Kroontje in Eerde, zoals jullie weten. Ook een belangrijk stuk van mijn leven waar ik erg veel voldoening uit haal en ....

Meer weergeven