De Hele Kinderopvang Quizt!

 Quiztime voor pedagogisch medewerkers en gastouders! Doe jullie mee?

 

Om iedereen die werkzaam is in de kinderopvang te bedanken voor de inzet het afgelopen jaar in deze gekke, bijzondere tijd, zijn wij op het idee gekomen om jullie in het zonnetje te zetten! En dat willen we gaan doen met een online muziek quiz.

 

Wanneer: 3 vrijdagen in december 2020;

Voor wie: Iedere volger van Peuterleidsters;

Hoe: via Zoom wordt er op meerdere dagen en tijdstippen gespeeld.

De organisatie is in handen van Hollandse uitjes.

 

En natuurlijk geven wij er nog een speciaal tintje aan! Van elke verkochte kaart (€ 3,50) gaat € 1,- naar Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Het eindbedrag wordt gelijk de eerste donatie voor de nieuwe bakmaand in maart 2021. Tot nu toe hebben we met jullie al meer dan € 170.000,- bij elkaar gebakken in de laatste twee jaar met onze actie www.bakkenvoorkika.nl

 

En wat hebben we een leuke prijzen voor jullie! Hieronder noemen we alle bedrijven die belangeloos prijzen beschikbaar hebben gesteld: wijnvoordeel, Open Up, Geurwolkje, www.uglyxmas.nl, RUMAG, Pedagogisch Hart, Puk en Ko kleding, gefeliciTAART, Ravensburger, Vomar Voordeelmarkt, Elma van Vliet en Hollandse uitjes. Zowel prijzen voor jou als voor op de groep. De prijzen worden willekeurig per quiz verloot.

 

>>>>Koop je tickets!

 

Jij doet toch ook mee met je collega’s? Hoe leuk is het om tegelijkertijd mee te spelen! 

 

Heb jij zelf een product dat je ook beschikbaar wilt stellen als prijs zodat je meteen een grote doelgroep bereikt? Neem dan contact op via info@peuterleidsters.nl.