Koekiemonsters bakken voor Kika!

De hele kinderopvang bakt voor KiKa! 

 

Bakken voor KiKa is een initiatief van Marleen Gerdes, zelf al 15 jaar werkzaam in de kinderopvang en oprichtster van de Peuterleidster Community. Twee jaar geleden kwam zij met het idee om alle kinderopvangorganisaties in Nederland op te roepen om een maand lang in actie te komen door lekkere en gezonde dingen te bakken. Deze baksels kunnen dan geproefd en gekocht worden door ouders, opa’s en oma’s om zo KiKa te steunen.

 

In twee jaar tijd heeft deze actie al ruim €150.000,- opgebracht. Dat smaakt natuurlijk naar meer. Daarom gaan we volgende jaar in maart, voor het derde jaar op rij, Bakken voor KiKa!

 

Dus ben jij werkzaam op een peuterspeelzaal, (medische) kinderopvang, BSO of als gastouder actief? Ga dan in 2022 (weer) met jouw kids aan de slag en bak mee voor KiKa! Naast allerlei online tips sturen wij je ook een speciaal themapakket toe zodat je pedagogisch en leerzaam aan de slag kan met de kinderen.

 

Neem ‘Bakken voor KiKa’ op in je (thema) jaarplanning voor het schooljaar 2021/2022 en meld je hieronder aan zodat we je op de hoogte kunnen houden van de actie. www.bakkenvoorkika.nl.